ဒေသခံ Wallet နှင့် ကစားဝင်ယူမှု သိမ်းဆည်းမှု
Orbit Sum demo သည် သင့် browser ၏ localStorage တွင် သင့် virtual wallet ငွေပမာဏ၊ ဒသမကိန်းရာခိုင်နှုန်းများနှင့် စောင့်ဆိုင်းနေသော round အခြေအနေတို့ကို သိမ်းဆည်းထားသည်။ ဤတန်ဖိုးများသည် session များကြားတွင် ဆက်လက်တည်ရှိသော်လည်း၊ စာမျက်နှာကို reload လုပ်သည့်အခါ ပြန်လည်သတ်မှတ်ပေးပြီး၊ ပြီးဆုံးခြင်းမရှိသော round များကို ပြန်အမ်းငွေမပေးဘဲ ဖျက်သိမ်းပစ်သည်။ စနစ်သည် စတင်ချိန်တွင် stake ကို နုတ်ယူပြီး၊ ဒသမကိန်းများကို ခွဲခြားစောင့်ကြည့်ကာ၊ တစ်ပြည့်တန်ဖိုးငွေများကို ခွဲခြားသတ်မှတ်ထားသည်။ ကစားရန် account လိုအပ်ခြင်းမရှိသဖြင့်၊ ဤဒေတာသည် အသုံးပြုသူ profile ထက် သင့်စက်ပစ္စည်းနှင့် ဆက်စပ်နေသည်။
တတိယပါတီ ခွဲခြမ်းစိတ်ဖြာမှုနှင့် စာလုံးပုံစံများ
ဆိုက်သည် Google Fonts မှ စာလုံးပုံစံများကို ဖြန့်ဝေပြီး Statinside analytics သို့ hit data များကို ပို့ဆောင်သည်။ ဤတောင်းဆိုမှုများသည် သင့် game ဖြစ်စဉ်နှင့် မသက်ဆိုင်ဘဲ ဖြစ်ပေါ်နိုင်ပြီး၊ ပြင်ပ server များနှင့် ပတ်သက်နိုင်သည်။ Demo ကိုယ်တိုင်သည် ဒေသခံ storage ကို အသုံးပြုသော်လည်း၊ ဤတတိယပါတီဝန်ဆောင်မှုများသည် အသုံးပြုမှုဒေတာများကို စုဆောင်းသည်။ ဤ analytics များသည် ဘာသာရပ်မဲ့ဖြစ်သည်ဟု သေချာမှုမရှိသလို၊ လေ့လာတွေ့ရှိရသော တောင်းဆိုမှုများအပေါ် အခြေခံ၍ အသုံးပြုသူများကို ပုံစံချထားခြင်းမရှိကြောင်းလည်း အာမခံချက်မပေးပါ။
ပြင်ပ ခလုတ်များနှင့် အတည်မပြုနိုင်သော လင့်ခ်များ
သီးခြား Login၊ Register နှင့် Play ခလုတ်များကို နှိပ်လိုက်သောအခင် pdbx.click ကဲ့သို့သော အပြင်ဘက် ဒိုမိန်းများသို့ ရောက်ရှိသွားပါသည်။ ထိုသို့နှိပ်ခြင်းသည် demo operator နှင့် ဆက်စပ်မှုရှိကြောင်း အတည်ပြုခြင်း သို့မဟုတ် ရောက်ရှိရာ ဝန်ဆောင်မှုကို စစ်ဆေးခြင်း မဟုတ်ပါ။ Demo တွင် cashier မပါဝင်သဖြင့် ငွေပေးချေမှုဆိုင်ရာ အချက်အလက်များကို စုဆောင်းထားခြင်း မရှိပါ။ ပုဂ္ဂိုလ်ရေး အချက်အလက် ကာကွယ်မှုသည် လေ့လာတွေ့ရှိချက်များအပေါ် အခြေခံထားပြီး ဒေတာများ ရောင်းချခြင်း သို့မဟုတ် ပရိုဖိုင်းလ် ဖန်တီးခြင်းတို့အကြောင်း အတိအကျ အတည်ပြုထားခြင်း မရှိပါ။
မကြာခဏ မေးလေ့ရှိသော မေးခွန်းများ
Demo အတွက် အကောင့်လိုအပ်ပါသလား။
မလိုအပ်ပါ။ Orbit Sum demo သည် အကောင့်မပါဘဲ အလုပ်လုပ်ပါသည်။ သင့်၏ ဝေါလက်ဒေတာများကို သင့်ဘရောက်ဇာထဲတွင် သိမ်းဆည်းထားပါသည်။
Reload လုပ်လိုက်ပါက ငွေလုံးများ မည်သို့ဖြစ်သွားမည်နည်း။
Reload လုပ်လိုက်ပါက မပြီးဆုံးသေးသော ဂိမ်းစဉ်ကို ဖျက်သိမ်းပြီး ခလုတ်များကို ပြန်လည်စတင်ပေးပါသည်။ သင့်၏ သိမ်းဆည်းထားသော ငွေလုံးများ ကျန်ရှိနေသော်လည်း မပြီးဆုံးသေးသော အခြေအနေသည် ပျောက်ဆုံးသွားပါမည်။